Täyden palvelun hydrauliikkatalo

Raiha Hydraulics on vuonna 1973 perustettu yksi vanhimmista hydrauliikka-alan yrityksistä Suomessa. Olemme kasvaneet hydrauliikkapumppujen ja -moottoreiden huoltokorjaamosta täyden palvelun hydrauliikkataloksi.

Haluamme olla asiakkaillemme luotettava yhteistyökumppani, jonka kanssa on helppo toimia. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan luonteen ja pyrimme tuomaan mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaillemme laadukkaan, nopean ja joustavan palvelun muodossa. Olemme vahvassa kasvussa ja henkilöstömäärämme on nykyisin 29. Vuoden 2018 liikevaihtotavoitteemme on 8 miljoonaa euroa.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt  

 

Tehtäviisi kuuluu osallistua uuden toiminnanohjausjärjestelmämme valintaan, sekä projektipäällikkönä varmistaa sen laadukas käyttöönotto koko toimintoketjumme osalta. Vastaat jatkossa myös osto- ja varastotoiminnoista. Edellisten lisäksi otat hallintaasi myös yrityksemme taloustoimintoja niin, että menestyksekkään ERP -käyttöönoton jälkeen toimit Business Controllerin nimikkeellä kehittäen ja ylläpitäen yrityksen sisäistä seurantaa, raportointia ja prosesseja.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä sopivaa koulutusta. Ajattelusi on liiketoimintalähtöistä ja ymmärrät pk-yrityksen toimintaketjun kokonaisuudessaan.

Hyvä englanninkielen taito on perusedellytys tehtävässä menestymisessä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työntekijänä olet järjestelmällinen, aikaansaava ja itsenäinen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ymmärrät ”yhteen hiilen puhaltamisen” merkityksen organisaation menestykselle. Kyseenalaistat positiivisella tavalla vallitsevia toimintatapoja ja olet valmis katsomaan asioita myös uudessa valossa ja sitä kautta kehittämään toimintaamme. Muutos ei ole sinulle uhka vaan mahdollisuus.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän sekä ammattitaitoisen ja innostuneen henkilökuntamme tuen. Pääset vaikuttamaan yrityksemme toimintaan ja prosesseihin laajasti, toimit tässä tehtävässä tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajamme kanssa ja kuulut johtoryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalon rekrytointipäällikkö, Terhi Wallenius 

terhi.wallenius@henkilostotalo.fi, puh. 0102306525.

Jos koet olevasi hakemamme dynaaminen moniosaaja, niin jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen Suomen Henkilöstötalon hakujärjestelmään (http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/14202345).

 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tehtäväsi sisältää monipuolisia hydrauliikan huolto-, korjaus- ja asennustehtäviä huoltokorjaamollamme Tuusulassa sekä asiakkaidemme tuotantolaitoksilla ympäri Suomea. 

Odotamme sinulta soveltuvaan osaamista ja kokemusta vastaavista tehtävistä hydrauliikan parissa, muun kunnossapitotyön osaaminen katsotaan eduksesi. Työtehtävien suorittaminen edellyttää valmiutta matkustamiseen.

Asentajana olet järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen liikkuvaan työskentelyyn. Omaat myös hyvät asiakaslähtöiset vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan tehokkaasti myös osana isompaa ryhmää.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön ja perinteikkään, vakaan ja pitkään alalla toimineen yrityksen mukanaan tuomat edut sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja antavat mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Ari Malmelin

ari.malmelin@raiha.com, puh. 040 6306 498.

Jos olet oikea henkilö juuri meille, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.5.2018 mennessä osoitteessa www.raiha.com

Linkki hakemuslomakkeeseen: https://rekry.hollming.com/recruitmentdetails.aspx?id=148

 

Tehtävä voidaan täyttään heti sopivan henkilön löydyttyä

 

Tehtäväsi on vastata projektiemme suunnittelusta ja toteutuksesta. Projekti-insinöörinä toimit aktiivisesti asiakastyössä ja vastaat itsenäisesti koko suunnittelu-tilaus-toimitusketjusta. Projekteja toimitetaan usealle eri toimialalle, pääosin prosessi- ja meriteollisuudelle sekä laitevalmistajille, joten tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kykyä hyödyntää koko organisaatiomme osaamista laaja-alaisesti. Toimipisteenä on Kaarina, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Odotamme sinulta työkokemusta hydrauliikka-alan projektien läpiviennistä ja soveltuvaa koulutusta. Pyrit toiminnallasi rakentamaan pitkiä asiakassuhteita ja olet tavoitehakuinen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt viestimään sekä suomen että englannin kielillä.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön ja perinteikkään, vakaan ja pitkään alalla toimineen yrityksen mukanaan tuomat edut sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja antavat mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Ari Malmelin 040-6306498.

Jos olet oikea henkilö juuri meille, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.6.2018 mennessä osoitteessa www.raiha.com

Linkki hakulomakkeelle : https://rekry.hollming.com/recruitmentdetails.aspx?id=152

Tehtävä voidaan täyttään heti sopivan henkilön löydyttyä.