Täyden palvelun hydrauliikkatalo

Raiha Hydraulics on vuonna 1973 perustettu yksi vanhimmista hydrauliikka-alan yrityksistä Suomessa. Olemme kasvaneet hydrauliikkapumppujen ja -moottoreiden huoltokorjaamosta täyden palvelun hydrauliikkataloksi.

Osaavan henkilöstömme tarjoaa asiakkaillemme luotettavan kumppanuuden ja meidän kanssamme on helppo toimia. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan luonteen ja siksi pystymme tuomaan lisäarvoa asiakkaillemme laadukkaan, nopean ja joustavan palvelun muodossa.Olemme vahvassa kasvussa ja henkilöstömäärämme on nykyisin 29. Vuoden 2018 liikevaihtotavoitteemme on 8 miljoonaa euroa.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt  

Odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Omaat halun kouluttautua hydrauliikka-alan moniosaajaksi ja haet pitkäaikaista työsuhdetta. 

Työntekijänä olet järjestelmällinen ja luotettava sekä omaat hyvän piirustusten lukutaidon ja käyttökokemusta mittavälineistä. B-ajokortti on edellytys työtehtävien hoitamiselle. Koulutuksesi voi olla esim. kone- tai putkiasentaja. 

Kokemus vastaavista töistä sekä englannin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn sekä perinteikkään, vakaan ja pitkään alalla toimineen yrityksen mukanaan tuomat edut ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja antavat mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa putkistoliiketoiminnan päällikkö Tapani Sipilä 040 7672 729 (tapani.sipilä@raiha.com) ja pääsuunnitelija Vesa Laitinen 050 4132 519 (vesa.laitinen@raiha.com).

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäväsi sisältää monipuolisia hydrauliikan huolto-, korjaus- ja asennustehtäviä huoltokorjaamollamme sekä asiakkaidemme tuotantolaitoksilla ympäri Suomea. 

Odotamme sinulta soveltuvaan osaamista ja kokemusta vastaavista tehtävistä hydrauliikan parissa, muun kunnossapitotyön osaaminen katsotaan eduksesi. Työtehtävien suorittaminen edellyttää valmiutta matkustamiseen.

Asentajana olet järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen liikkuvaan työskentelyyn. Omaat myös hyvät asiakaslähtöiset vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan tehokkaasti myös osana isompaa ryhmää.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön ja perinteikkään, vakaan ja pitkään alalla toimineen yrityksen mukanaan tuomat edut sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja antavat mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi.

Lisätietoja Pääkaupukiseudun tehtävästä antaa aluepäällikkö Ari Malmelin

ari.malmelin@raiha.com, puh. 040 6306 498

Kaarinan tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Rami Lehtinen

rami.lehtinen@raiha.com, puh. 040 7672 729

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Tehtävässäsi vastaat projektiluontoisen valmistuksen suunnittelusta ja toimitusten kokonaishallinnasta huolehtien projektien ja tuotannon sujuvasta ja tehokkaasta läpimenosta. Työhösi kuuluu olennaisena osana materiaalien tarvesuunnittelu ja mahdollisesti myös hankinta. Toimit myynnin tarjouslaskennan tukena etkä pelkää myöskään tukea tuotantoa ja varastoa niiden avustavissa toiminnoissa.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi kone- tai tuotantotekniikan insinööri) ja kokemusta konepajan valmistustekniikoista sekä piirustusten lukutaitoa. Sinulla on kokemusta myös ostotoiminnoista sekä omaat itsenäisen työskentelyotteen. Toivomme sinun myös pärjäävän työssäsi suomen kielen lisäksi englannin kielellä. Vertex 3D- ohjelmiston osaaminen katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn sekä perinteikkään, vakaan ja pitkään alalla toimineen yrityksen mukanaan tuomat edut ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja antavat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa putkistoliiketoiminnan päällikkö Tapani Sipilä 040 574 2010 (tapani.sipila@raiha.com) sekä pääsuunnittelija Vesa Laitinen 050 413 2519 (vesa.laitinen@raiha.com). 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.