Täyden palvelun hydrauliikkatalo

Raiha Hydraulics on vuonna 1973 perustettu yksi vanhimmista hydrauliikka-alan yrityksistä Suomessa. Olemme kasvaneet hydrauliikkapumppujen ja -moottoreiden huoltokorjaamosta täyden palvelun hydrauliikkataloksi.

Osaavan henkilöstömme tarjoaa asiakkaillemme luotettavan kumppanuuden ja meidän kanssamme on helppo toimia. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan luonteen ja siksi pystymme tuomaan lisäarvoa asiakkaillemme laadukkaan, nopean ja joustavan palvelun muodossa.Olemme vahvassa kasvussa ja henkilöstömäärämme on nykyisin 29. Vuoden 2018 liikevaihtomme oli noin 7 miljoonaa euroa.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt  

Odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Omaat halun kouluttautua hydrauliikka-alan moniosaajaksi ja haet pitkäaikaista työsuhdetta. 

Työntekijänä olet järjestelmällinen ja luotettava sekä omaat hyvän piirustusten lukutaidon ja käyttökokemusta mittavälineistä. B-ajokortti on edellytys työtehtävien hoitamiselle. Koulutuksesi voi olla esim. kone- tai putkiasentaja. 

Kokemus vastaavista töistä sekä englannin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn sekä perinteikkään, vakaan ja pitkään alalla toimineen yrityksen mukanaan tuomat edut ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja antavat mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa putkistoliiketoiminnan päällikkö Tapani Sipilä 040 7672 729 (tapani.sipilä@raiha.com) ja pääsuunnitelija Vesa Laitinen 050 4132 519 (vesa.laitinen@raiha.com).

 

Tehtäväsi sisältää monipuolisia hydrauliikan huolto-, korjaus- ja asennustehtäviä huoltokorjaamollamme sekä asiakkaidemme tuotantolaitoksilla ympäri Suomea. 

Odotamme sinulta soveltuvaan osaamista ja kokemusta vastaavista tehtävistä hydrauliikan parissa, muun kunnossapitotyön osaaminen katsotaan eduksesi. Työtehtävien suorittaminen edellyttää valmiutta matkustamiseen.

Asentajana olet järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen liikkuvaan työskentelyyn. Omaat myös hyvät asiakaslähtöiset vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan tehokkaasti myös osana isompaa ryhmää.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön ja perinteikkään, vakaan ja pitkään alalla toimineen yrityksen mukanaan tuomat edut sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja antavat mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Ari Malmelin 040 6306 498 (ari.malmelin@raiha.com)

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

 

Tehtävääsi kuuluvat kaikki varaston ja lähettämön toiminnot. Olet myös valmis osallistumaan muihin tehtäviin kuten letkuasennelmien valmistukseen. Et vierasta fyysistä työtä ja olet erinomainen organisoimaan, järjestelemään ja pitämään asiat omilla paikoillaan.

Odotamme sinulta työkokemusta varastonhallinnasta ja soveltuvaa koulutusta. Ajokortti on välttämätön, tarvitset myös trukinajotaitoa. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Kokemus hydrauliikka-alalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön ja perinteikkään, vakaan ja pitkään alalla toimineen yrityksen mukanaan tuomat edut (mm. sairaskassa sekä lounas- ja liikuntaetu) sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja antavat mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janna Laine 040 198 4202 (janna.laine@raiha.com) ja Seppo Lusenius 404 522 7457 (seppo.lusenius@raiha.com)

Ole nopea, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä