Täyden palvelun hydrauliikkatalo

Raiha Hydraulics on vuonna 1973 perustettu yksi vanhimmista hydrauliikka-alan yrityksistä Suomessa. Olemme kasvaneet hydrauliikkapumppujen ja -moottoreiden huoltokorjaamosta täyden palvelun hydrauliikkataloksi.

Haluamme olla asiakkaillemme luotettava yhteistyökumppani, jonka kanssa on helppo toimia. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan luonteen ja pyrimme tuomaan mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaillemme laadukkaan, nopean ja joustavan palvelun muodossa. Olemme vahvassa kasvussa ja henkilöstömäärämme on nykyisin 29. Vuoden 2018 liikevaihtotavoitteemme on 8 miljoonaa euroa.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt  

 

Tehtäväsi sisältää monipuolisia hydrauliikan huolto-, korjaus- ja asennustehtäviä huoltokorjaamollamme sekä asiakkaidemme tuotantolaitoksilla ympäri Suomea. 

Odotamme sinulta soveltuvaan osaamista ja kokemusta vastaavista tehtävistä hydrauliikan parissa, muun kunnossapitotyön osaaminen katsotaan eduksesi. Työtehtävien suorittaminen edellyttää valmiutta matkustamiseen.

Asentajana olet järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen liikkuvaan työskentelyyn. Omaat myös hyvät asiakaslähtöiset vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan tehokkaasti myös osana isompaa ryhmää.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön ja perinteikkään, vakaan ja pitkään alalla toimineen yrityksen mukanaan tuomat edut sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja antavat mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi.

Lisätietoja Pääkaupukiseudun tehtävästä antaa aluepäällikkö Ari Malmelin

ari.malmelin@raiha.com, puh. 040 6306 498

Kaarinan tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Rami Lehtinen

rami.lehtinen@raiha.com, puh. 040 7672 729

 

Täytä hakemuksesi netissä:

https://rekry.hollming.com/recruitmentdetails.aspx?id=168

 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

 

Tehtäväsi on vastata projektiemme suunnittelusta ja toteutuksesta. Projekti-insinöörinä toimit aktiivisesti asiakastyössä ja vastaat itsenäisesti koko suunnittelu-tilaus-toimitusketjusta. Projekteja toimitetaan usealle eri toimialalle, pääosin prosessi- ja meriteollisuudelle sekä laitevalmistajille, joten tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kykyä hyödyntää koko organisaatiomme osaamista laaja-alaisesti. Toimipisteenä on Kaarina, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Odotamme sinulta työkokemusta hydrauliikka-alan projektien läpiviennistä ja soveltuvaa koulutusta. Pyrit toiminnallasi rakentamaan pitkiä asiakassuhteita ja olet tavoitehakuinen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt viestimään sekä suomen että englannin kielillä.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön ja perinteikkään, vakaan ja pitkään alalla toimineen yrityksen mukanaan tuomat edut sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja antavat mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Ari Malmelin 040 6306 498

 

Täytä hakemuksesi netissä:

https://rekry.hollming.com/recruitmentdetails.aspx?id=165

 

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.