Haemme nyt uutta avainpelaajaa myyntitiimiimme – Myynti-insinööri

Raiha Hydraulics on vuonna 1973 perustettu yksi vanhimmista hydrauliikka-alan yrityksistä Suomessa. Olemme kasvaneet hydrauliikkapumppujen ja -moottoreiden huoltokorjaamosta täyden palvelun hydrauliikkataloksi.

Haluamme olla asiakkaillemme luotettava yhteistyökumppani, jonka kanssa on helppo toimia. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan luonteen ja pyrimme tuomaan mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaillemme laadukkaan, nopean ja joustavan palvelun muodossa. Olemme osa Hollming-konsernia.

Haemme nyt uutta avainpelaajaa myyntitiimiimme

Myynti-insinööriksi

Tehtävässä toimit myyjänä yhteistyössä koko tehtaan tiimin kanssa. Vastaat siitä, että myymäsi ratkaisut täyttävät asiakkaan tekniset vaatimukset. Tarjous- ja kustannuslaskenta sekä myymiesi projektien
johtaminen kuuluvat työhösi.

Sinulla tulee olla tehtävään sopiva, mielellään tekninen koulutus, sekä kokemusta hydrauliikasta ja asiakaspalvelusta. Olet myös oma-aloitteinen ja aktiivinen sekä valmis matkustamaan työssäsi.

Hakemamme henkilö voi olla vankan kokemuksen omaava tai muutamia vuosia sitten valmistunut, mutta jo jonkin verran kokemusta omaava myynnin ammattilainen.

Tehtävään valittava henkilö pääsee kanssamme kehittymään hydrauliikan rautaiseksi ammattilaiseksi. Opit myymään ja toteuttamaan hydrauliikan kokonaispalvelut järjestelmistä toimilaitteisiin.
Toimipisteesi tulee sijaitsemaan tehtaallamme Littoisissa, Turussa.

Mikäli kiinnostuit, niin laita hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen raiha@raiha.com. Lisätietoja antaa 24.11.2020 alkaen myyntijohtaja Marko Kirveskari, marko.kirveskari@raiha.com, 040 5336389.